BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Monday, June 7, 2010

BUMelle - lumanari naturale originale. The idea

De ce BUMelle pentru marca mea de lumanari naturale originale? Cei care ma cunosc mai bine nu mai intreaba, restul sunt curiosi.
Pai totul a inceput astfel: BuM este modul in care ma semnez eu, mai mult sau mai putin artistic. :) Prin urmare a fost si terminatia pe care am ales-o pentru numarul masinutei mele care zambeste tot timpul (Nissan Micra - asezati-va in fata ei si veti vedea ca farurile inalte o fac sa arate ca o masina fericita din "Cars").
Am spus apoi ca asta deja seamana a marca inregistrata, si pot foarte bine folosi marca BuM si pentru numele primei mele firme.
Apoi povestea a continuat in acest demers creativ si asa v-am introdus in lumea lumanarilor facute in casa "BuM pour elle", sau mai simplu, BUMelle. :)
Satula de eternele forme cilindrice de pe piata, cel mai important a fost pentru mine sa fac lumanari in forme originale, in care fiecare sa isi regaseasca o afinitate. Am vrut, de asemenea, sa fac lumanari naturale, ecologice, din ceara de albine. Insa am descoperit ca unii sunt atrasi mai mult de culori decat de principii ECO, prin urmare am hotarat sa ofer aceste forme atat din ceara naturala, cat si din parafina, pentru a satisface ambele gusturi.
Va doresc calatorie placuta in lumea BUMelle!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...