BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, October 21, 2010

Concurs!

Hey hey!

In sfarsit un concurs! Pun la bataie 3 premii parfumate: o lumanare “turn de veghe” (cu oricare dintre variantele ce vor fi prezentate in zilele urmatoare), una “inima” si una “bostanel”.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga un premiu?
1. sa fii follower al blogului meu prin Google Friend Connect
2. sa scrii un comentariu la postarea cu concursul de pe blog in care sa imi spui
- ce model de lumanare de pe blogul Bumelle ti-a placut mai mult si
- ce aroma de lumanare preferi dintre: vanilie, lavanda, mar, liliac, trandafir, pepene galben, menta, magnolie, mosc, cafea, amestec fructe de padure, brad, pin.

Concursul incepe azi, 22 octombrie si va dura pana pe 29 octombrie inclusiv. Sambata, 30 octombrie, voi anunta castigatorul cu ajutorul random.org, astfel:
- premiile vor fi castigate exact in ordinea scrisa de mine mai sus
- cu ajutorul serviciului “List Randomizer” de pe random.org, voi introduce numele voastre in ordinea in care ati scris comentariile si voi da premiile, in ordine, primelor 3 persoane din capul listei dupa ce se finalizeaza amestecarea numelor.
- castigatorii vor putea alege culoarea premiului (dintre nuante de rosu, albastru, lila, galben, verde, orange) si aroma (dintre lavanda, scortisoara, cafea, amestec fructe de padure, iarba proaspat tunsa).

Mult succes! :)

13 comments:

Mihaela said...

hey. se pare ca a fost o mica problema cu postarea comentariilor pe blog. acum este insa totul ok. deci va astept! :)

Marillys said...

Lumanarea mea preferata este bostanelul din care am si comandat dar daca ar fi sa aleg altceva as alege o lumanare sub forma de inima rosie si dar cu miros de mosc

lavinia lepadatu said...

mie broscutele mi-au placut cel mai mult, sunt reusite si dragute. daca miros si bine si flacara e cu timp indelungat - minunat. bravo! sunt foarte incantata de blogul acesta.

Anca said...

imi place turnul de veghe enorm. pare ca da o lumina difuza, romantica, which i really like! ca mireasma, ma dau in vant dupa cafea. nu imi place sa o beau dar mor dupa mirosul ei...bineinteles ca nu pot face cafea doar ca sa o miros, deci o lumanarica ar fi perfecta!

Anna said...

Sunt pentru Turnul de Veghe :) iar ca aroma prefer mosc.

Iulia said...

Cam greu de ales intre atatea lumanari reusite, dar daca tot trebuie sa ma decid..aleg "Imbratisarea". Ca si aroma... fara niciun dubiu aleg scortisoara :)

yoana said...

in primul rand welcome to my blog..foarte tare blogul tau..imi place mult de tot lumanarica briosa..cat despre aroma e clar ca cea de vanilie, dar nici cea de iarba proaspat tunsa nu e de lepadat pe o vreme ca asta...

Anca said...

Buna !
Preferata mea este lumanarea “turn de veghe” iar parfumul care ma relaxeaza este cel de lavanda.
Multumesc !

Andree said...

Salut!Tocmai te-am descoperit si ma atrag lumanarile ''imperfecte'' din prima postare de pe blog,iar ca aroma ador pepenele galben.

Kyralia said...

Buna tuturor! Mie imi place lumanarea "stanca", si ca forma dar si culoarea. Aromele mele preferate sunt vanilia si moscul(in general cele f dulci). Felicitari pentru lumanari si mult succes cu blogul :)

orchis noir said...

se pare ca am raspuns la postarea gresita.... inca o data, vioara si lavanda :)

Anonymous said...

lumanarea care ma incanta cel mai mult este cea in forma de hexagon.
ca si parfum pe care mi-ar place sa il miros este pepene galben si cafea.

Marillys said...

Asteptam marele castigator. Mult noroc va doresc tuturor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...