BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Monday, October 25, 2010

Perfectiune ... sau nu?


Cred ca s-ar putea dezbate zeci de ore despre existenta, sau nu, a perfectiunii, despre necesitatea ei, in ceea ce priveste orice aspect al vietii noastre ... de la obiectele care ne inconjoara, pana la oamenii pe care ii alegem ca prieteni.

Eu pot spune ca nu cred in perfectiune si nu mi-o doresc, nu o caut, in oameni. Desi unii dintre fostii prieteni ar putea avea alta parere :):P

O caut insa uneori in ceea ce fac, sau in ceea ce produc. O caut, spre exemplu, atunci cand ard lumanarile zeci de ore tot cautand fitilul perfect pentru lumanarea perfecta :) (nu garantez insa ca perfectiunea mea va fi si a voastra :) )

Alteori insa caut exact opusul - imperfectiunea, asimetria. Ador, spre exemplu, tunsorile asimetrice, desi nu pot spune ca am fost prea curajoasa in alegerea lor. Imi plac hainele cu linii ciudate, copacii imperfecti, nodurosi, imi plac decoratiunile care ridica semne de intrebare, castelele in ruine, furtunile cu cat mai multe tunete si fulgere.

Prin urmare, am creat si aceste lumanari imperfecte, am zis eu 'vintage looking'. Dupa cum v-ati dat seama, sunt o alta variatie a lumanarii 'turn de veghe'. Sunt sigura insa ca vor avea si ele categoria lor de admiratori. :)

2 comments:

Anonymous said...

gata, merge perfect, l-am adaugat. ce lucruri minunate ai tu pe aici. trebuie sa il rasfoiesc din pagina in pagina. felicitari pentru minunatiile pe care le faci. ele sunt si parfumate?

Bumelle said...

multumesc pentru apreciere :) da, sunt si parfumate. chiar te invit sa participi la concurs, e penultima postare, si poti castiga o astfel de lumanare parfumata. momentan am pe stoc 5 arome, sunt specificate acolo, pe pagina concursului, la optiunile pe care le au castigatorii. multa bafta si tie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...