BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, November 18, 2010

Un nou targ, alte surprize

Se apropie cu pasi repezi noul targ de la Palatul Sutu, care va avea loc in 4-5 decembrie, chiar inainte de Mos Nicolae.
Cum toata lumea va fi atunci cuprinsa de magia Sarbatorilor, am pregatit deja niste modele surpriza cu iz de iarna, pe care o sa vi le dezvalui in curand. Pe langa asta, si modelele mai vechi de lumanari vor capata straie de sarbatoare si vor fi impodobite cu nuante argintii si aurii specifice. Voi avea si arome noi de menta si eucalipt, portocala sau mosc.
In plus, impreuna cu Adriana, spiridusul din spatele magazinului Marillys (http://www.marillys.blogspot.com/ ), voi pregati niste cosulete cadou perfecte pentru seri romantice de iarna - lumanari parfumate, uleiuri de masaj si sapunuri naturale.
Revin cu poze in curand :)

9 comments:

Anonymous said...

of,of, vreau si eu la targ nu am fost nici-o data la niciun targ.spor la banuti si distractie

Bumelle said...

noi te asteptam :) multumesc pentru urari.

Laura Frunza said...

Buna! O sa ai la targ si vreo lumanare "joc abstract" cu scortisoara? Multumesc!

Bumelle said...

buna! da, 'joc abstract' voi avea cu toate aromele, pentru ca am vazut ca e o forma cautata. acum sa imi spui daca vrei o culoare anume in mod special si sa ti-o pastrez. pentru ca in ultimul timp am facut mai rar o singura culoare si mai mult combinatii de culori.

Laura Frunza said...

As vrea ceva Christmasy, verde sau rosu, de exemplu. O s-o includ intr-un cadou de Craciun :-)

Bumelle said...

nu stiu de ce mi se pare mie ca scortisoara se potriveste cu culoarea rosie. si in general culorile alese de mine pentru lumanari au legatura si cu aroma lor. asa ca iti voi face o lumanare 'joc abstract' rosie :)

Laura Frunza said...

Multumesc! O sa vin sambata la targ si o sa ne cunoastem acolo!

Laura Frunza said...

Buna! N-am mai ajuns ieri din cauza ploii, am fost astazi si nu te-am mai gasit :-( O sa comand lumanarica pe breslo, e ok asa?
Multumesc!

Bumelle said...

Buna. Am fost ieri, dar la 1 am plecat acasa plouata si inghetata. Si cand am vazut ca azi iar ploua de dimineata nu am mai mers. Din pacate vremea nu a tinut cu noi. Dar tinand cont ca esti din Bucuresti ne intalnim simplu, nu are rost sa mai dai comanda pe Breslo. Eu stau in Tei si lucrez in Dorobanti. Tu prin ce zona? Putem vorbi pe mail, ca sa nu dam aici detalii :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...