BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Saturday, October 30, 2010

Castigatori concurs :)

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care scriu postarea, dar de dimineata m-am tot luptat cu lumanarile mele. Pe masura ce targul se apropie, incerc sa gasesc noi modalitati de decorare a lor, care sa va atraga.

Lista castigatorilor, in ordine, este:
- Anca, careia ii plac turnul de veghe si aroma de cafea
- Anca, careia ii plac turnul de veghe si aroma de lavanda
- Kyralia, careia ii plac 'stanca' si aromele de vanilie si mosc

Prin urmare, in aceeasi ordine, ati castigat o lumanare 'turn de veghe', una 'inima' si una 'bostanel'.

O sa va rog sa imi scrieti la aceasta postare ce culoare si aroma doriti pentru lumanarile voastre, asa cum ne-am inteles. Daca doriti doua nuante, pe straturi incorporate, sau prin scufundari doar la exterior cu un capat sau altul, pot face si asta :)

Felicitari castigatoarelor si sper sa revin cu alte concursuri cat de curand!

Thursday, October 28, 2010

Targ I Love Handmade, 6-7 noiembrie


Asa cum va anunta si bannerul de pe blogul meu de ceva timp, in primul weekend din luna noiembrie va avea loc un nou targ I Love Handmade, in curtea palatului Sutu, la Universitate, organizat de http://www.ilovehandmade.ro/. La acesta voi participa si eu cu lumanarile mele si abia astept sa va vad reactiile!
Un alt lucru care s-ar putea sa va intereseze este ca la targ va fi si un concurs pentru vizitatori. Toti cei care vor veni in curtea muzeului vor primi un fluturas de participare la tombola si vor putea castiga o bicicleta oferita de KLM. Bicicleta va fi si ea expusa la targ.

Monday, October 25, 2010

Perfectiune ... sau nu?


Cred ca s-ar putea dezbate zeci de ore despre existenta, sau nu, a perfectiunii, despre necesitatea ei, in ceea ce priveste orice aspect al vietii noastre ... de la obiectele care ne inconjoara, pana la oamenii pe care ii alegem ca prieteni.

Eu pot spune ca nu cred in perfectiune si nu mi-o doresc, nu o caut, in oameni. Desi unii dintre fostii prieteni ar putea avea alta parere :):P

O caut insa uneori in ceea ce fac, sau in ceea ce produc. O caut, spre exemplu, atunci cand ard lumanarile zeci de ore tot cautand fitilul perfect pentru lumanarea perfecta :) (nu garantez insa ca perfectiunea mea va fi si a voastra :) )

Alteori insa caut exact opusul - imperfectiunea, asimetria. Ador, spre exemplu, tunsorile asimetrice, desi nu pot spune ca am fost prea curajoasa in alegerea lor. Imi plac hainele cu linii ciudate, copacii imperfecti, nodurosi, imi plac decoratiunile care ridica semne de intrebare, castelele in ruine, furtunile cu cat mai multe tunete si fulgere.

Prin urmare, am creat si aceste lumanari imperfecte, am zis eu 'vintage looking'. Dupa cum v-ati dat seama, sunt o alta variatie a lumanarii 'turn de veghe'. Sunt sigura insa ca vor avea si ele categoria lor de admiratori. :)

Thursday, October 21, 2010

Concurs!

Hey hey!

In sfarsit un concurs! Pun la bataie 3 premii parfumate: o lumanare “turn de veghe” (cu oricare dintre variantele ce vor fi prezentate in zilele urmatoare), una “inima” si una “bostanel”.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga un premiu?
1. sa fii follower al blogului meu prin Google Friend Connect
2. sa scrii un comentariu la postarea cu concursul de pe blog in care sa imi spui
- ce model de lumanare de pe blogul Bumelle ti-a placut mai mult si
- ce aroma de lumanare preferi dintre: vanilie, lavanda, mar, liliac, trandafir, pepene galben, menta, magnolie, mosc, cafea, amestec fructe de padure, brad, pin.

Concursul incepe azi, 22 octombrie si va dura pana pe 29 octombrie inclusiv. Sambata, 30 octombrie, voi anunta castigatorul cu ajutorul random.org, astfel:
- premiile vor fi castigate exact in ordinea scrisa de mine mai sus
- cu ajutorul serviciului “List Randomizer” de pe random.org, voi introduce numele voastre in ordinea in care ati scris comentariile si voi da premiile, in ordine, primelor 3 persoane din capul listei dupa ce se finalizeaza amestecarea numelor.
- castigatorii vor putea alege culoarea premiului (dintre nuante de rosu, albastru, lila, galben, verde, orange) si aroma (dintre lavanda, scortisoara, cafea, amestec fructe de padure, iarba proaspat tunsa).

Mult succes! :)

Wednesday, October 20, 2010

Lumanare 'Turn de veghe' - 6.8/ 8.7



O lumanare clasica as putea spune, care insa poate suferi foarte multe transformari, pe care le veti vedea in zilele urmatoare: randuri de culoare, pete de culoare, gauri de aerisire :), sau mai multe la un loc.
Dimensiuni: latura - 6.8 cm, inaltime - 8.7 cm
(preturile se regasesc pe tab-ul ' Preturi lumanari')

Tuesday, October 19, 2010

Lumanare Briosa - Pofta buna!


Nu stiu ce parere aveti voi despre dulciuri, dar mie toamna mi se trezeste o pofta si mai mare de ele, mai ales de cele facute in casa - cum ar fi placinta cu mere pe care mi-a trimis-o mama aseara :) Asa ca, sub impulsul unei asemenea pofte, am creat cele doua briose, una mai inalta, alta mai lata. Ce mi se pare amuzant la ele este ca in functie de esenta de parfum folosita, iti poti inchipui ca mananci o briosa cu scortisoara, cu mere sau cu pepene galben :)

Monday, October 18, 2010

Forme de toamna - Bostanel


In asteptarea targului din noiembrie si inspirata de culorile toamnei, am inceput sa creez noi forme si nuante. Sper sa va placa acest bostanel ce mi s-a parut ingenios si amuzant. Asa cum stiti deja, eu imi creez singura matritele, dupa forme din jurul meu care ma inspira.
Abia astept sa imi ajunga si coletul cu esente! Atunci voi face un concurs cu mai multe premii, astfe incat sa aflu parerea voastra despre lumanarile Bumelle si sa stiu pe ce sa ma axez pentru targ.
Enjoy!
Dimensiuni: inaltime: 6 cm; diametru maxim: 10 cm

Tuesday, October 12, 2010

Old shapes, new colours












Variatii de nuante pe aceesi tema ... Zilele astea ma joc cu culori si esente, in pregatirea unor lumanari perfecte pentru targul ILoveHandmade care se apropie. In paralel trebuie sa gasesc si tot felul de alte solutii perfecte, cum ar fi etichetarea, ambalarea... Sper sa fiti surprinsi. :)

Thursday, October 7, 2010

Lumanare marturie "Micul ursulet"



Acesta este si ultimul model pe care nu il postasem inca. Este o lumanare micuta, potrivita pentru a fi oferita cadou participantilor la un botez spre exemplu.
Dimensiuni: inaltime: 3.4 cm; latime: 5 cm

Lumanare 'Stea' (Star)

Am promis ca revin cu poze ale lumanarilor care nu se regaseau pe blog, dar erau postate in magazinul virtual sau pe facebook.

Voi incepe cu lumanarea in forma de "Stea". Are dimensiunile ideale pentru o seara romantica si arde mai mult de 12 ore - deci aveti tot timpul :)






Dimensiuni: inaltime:3.5 cm; raza maxima: 8.5 cm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...