BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, November 25, 2010

Premiile concursului

Din diferite motive ce nu au tinut doar de mine abia ieri am livrat ultimul cadou pentru concurs, prin urmare azi pot posta pozele premiilor: turnul de veghe cu aroma de fructe de padure, inima cu aroma de lavanda si bostanelul cu fructe de padure. Le multumesc castigatoarelor pentru feedback-ul pozitiv.



Thursday, November 18, 2010

Un nou targ, alte surprize

Se apropie cu pasi repezi noul targ de la Palatul Sutu, care va avea loc in 4-5 decembrie, chiar inainte de Mos Nicolae.
Cum toata lumea va fi atunci cuprinsa de magia Sarbatorilor, am pregatit deja niste modele surpriza cu iz de iarna, pe care o sa vi le dezvalui in curand. Pe langa asta, si modelele mai vechi de lumanari vor capata straie de sarbatoare si vor fi impodobite cu nuante argintii si aurii specifice. Voi avea si arome noi de menta si eucalipt, portocala sau mosc.
In plus, impreuna cu Adriana, spiridusul din spatele magazinului Marillys (http://www.marillys.blogspot.com/ ), voi pregati niste cosulete cadou perfecte pentru seri romantice de iarna - lumanari parfumate, uleiuri de masaj si sapunuri naturale.
Revin cu poze in curand :)

Saturday, November 13, 2010

Imbratisare de grup

La targul din 6-7 noiembrie de la Palatul Sutu am cunoscut-o pe Fiona, care avea o ceremonie restransa de nunta o saptamana mai tarziu - adica astazi. Ei i-au placut lumanarile mele si modul de ambalare, prin urmare am avut placerea de a-i pregati 20 de cadouri dragute pentru invitatii ei, respectiv 20 de lumanari parfumate 'Imbratisare'. Am incercat sa fie culori diferite, le-am ambalat ca un cadou si le-am decorat cu o panglica asortata si o mica felicitare (simpla, tot handmade) pe care am scris numele mirilor si data casatoriei.


Sa fie intr-un ceas bun!

Va place mesajul din fotografia de mai jos? Mie da.


Monday, November 8, 2010

Impresii dupa targ

A trecut si primul meu targ si am supravietuit :) Am avut noroc de vreme frumoasa, prin urmare si de multi vizitatori. Am si vandut, am si conversat, am facut contacte si, cel mai important, am mai invatat cate ceva despre cum trebuie sa te prezinti la un targ. Prin urmare, la cel din decembrie lucrurile vor sta cu siguranta mult mai bine.

Am avut lumanari parfumate cu 5 arome, dintre care cea mai cautata a fost scortisoara, bineinteles. Dar si aromele de cafea, lavanda, fructe de padure sau iarba au avut clientii lor. Pentru targul din decembrie vreau sa iau si alte parfumuri specifice sarbatorilor de iarna, cum ar fi cel de pin si cel de portocala.

Mai jos aveti si cateva poze de la targ. Altele le gasiti in sectiunea 'Stoc' din partea de sus a paginii.

Va multumesc tuturor pentru vizita!


Lumanare 'Bostanel' - aroma fructe de padure

Lumanare "Joc abstract' - aroma lavanda
Lumanare 'Cadou' - aroma lavanda

Lumanare Turn de veghe' - aroma fructe de padure

Lumanare 'Stea' - aroma cafea

Lumanare 'Joc abstract' - aroma scortisoara

Lumanare 'Inima' - aroma lavanda

Thursday, November 4, 2010

Am emotii ...

...pentru ca se apropie primul meu targ! Chiar daca sunt multe persoanele care mi-au apreciat lumanarile de la distanta, acum vine momentul examenului, cand le vor putea vedea si mirosi.

V-am pregatit lumanari cu aroma de scortisoara, lavanda, fructe de padure, cafea si de iarba proaspat taiata. Am facut o multime de teste pentru a determina cantitatea de parfum pe care ar trebui sa o folosesc. Si va pot spune ca nu am vrut sa le fac ametitor de parfumate, pentru ca eu una nu suport mirosurile foarte puternice si pentru ca sunt destul de multe persoane care au diferite probleme respiratorii. Dar mirosul lor este suficient de puternic pentru a se raspandi ademenitor intr-o sufragerie de dimensiuni normale si cu geamul inchis. La cerere pot face si lumanari care sa va ameteasca partenerul cu parfumul lor :P
Si designul lor este mai deosebit decat ce ati vazut pana acum pe blog: straturile de culoare sunt mai des intalnite, am folosit boabe de cafea si bete de scortisoara ca si elemente de design, cat si desene realizate prin diferite metode. Imi pare rau ca nu am avut timp sa fac si poze, dar tot timpul meu liber a fost folosit pentru a crea lumanari cat mai multe si diverse pentru targ. Sper sa reusesc sa fac poze macar la targ, astfel incat sa le poata vedea si cei care nu vor reusi sa ajunga.

Cele de mai sus fiind spuse, va astept cu emotie in acest weekend in curtea Palatului Sutu, la Universitate (cum iesi de la metrou, vis-a-vis de Spitalul Coltea, in diagonala cu Teatrul National si pe aceeasi parte cu Cinema Pro :) ).
Ma gasiti acolo sambata de la 10 pana la ora 16, si duminica de la 10 pana la 19, daca voi mai avea inca lumanari :) Daca nu, e posibil sa plec mai devreme.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...