BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Wednesday, January 26, 2011

Combinatii de culori

Acum ma pregatesc intens pentru luna iubirii si m-am gandit sa va mai prezint cateva combinatii de culori si modele. Majoritatea sunt deja vandute si mai urmeaza niste prezentari in alte locatii, prin urmare nu am postat inca in stoc sau magazin ce a ramas pe stoc.

Ce ziceti de prima lumanare din prezentare? Va spun sincer ca imi venea sa o mananc. Am gandit-o ca o mare capsunica si am facut-o cu aroma de fructe de padure bineinteles.

Restul sunt cu aroma de menta, scortisoara si cred ca le recunoasteti si pe cele cu aroma de cafea.

Enjoy!








Tuesday, January 25, 2011

Premiu - I love to read your blog

Am primit un premiu - bine-mi pare si multumesc Mihaela!

.
1. Spune de la cine ai primit acest premiu
2. Ofera acest premiu altor 10 persoane
.
I-am multumit deja Mihaelei de la http://decoupagebeauty.blogspot.com/ pentru premiu si ii multumesc si pentru interesul acordat blogului meu.
.
E greu sa dau acest premiu la 10 persoane nu pentru ca nu ar fi o gramada de bloguri care sa merite asta, ci pentru ca ceea ce fac eu este o activitate pe langa serviciu, ceea ce inseamna ca am foarte putin timp pentru a face orice altceva, cum ar fi sa fiu mai implicata in lumea bloggerilor si sa dezvolt prietenii virtuale. Prin urmare, chiar daca urmaresc sau ajung ocazional pe destule bloguri, voi alege sa transmit acest premiu unor persoane cu care am interactionat efectiv sau pe care le urmaresc mai des.
.
Deci premiul merge catre:
.

Wednesday, January 12, 2011

Luna iubirii

Se apropie februarie, luna iubirii. De ce luna iubirii? Pentru ca unii sarbatoresc Sf. Valentin pe 14 februarie, altii sarbatoresc Dragobetele, pe 28 februarie. Deci hai sa-i spunem o luna a iubirii.
In asteptarea acesteia am creat cateva lumanari in forma de inima pe care le puteti darui cuiva drag sau pe care le puteti arde pentru a crea o seara romantica.
Mai jos doar cateva poze deocamdata - toate lumanarile prezentate sunt cu aroma de scortisoara. Puteti face comanda pe email sau in magazinul online.

.
.

Thursday, January 6, 2011

Cutiuta magica

In primul rand, La Multi Ani si un an 2011 mult mai plin de realizari decat cel anterior!
Da, stiu ca e tarziu, dar nu am mai reusit sa tin pasul cu actualizarea informatiilor aici si pe Breslo. Am avut un decembrie plin, pentru ca timpul meu liber este limitat si am avut suficiente comenzi incat sa il umple complet. De aceea dupa Craciun am vrut cat mai multe zile in care sa nu mai stiu de lumanari si sa ma bucur ca am timp sa mai si citesc si sa recuperez la capitolul somn.
Trebuie sa ma laud si cu un cadou primit de Craciun de la o prietena virtuala - o cutiuta foarte frumoasa in care imi pot pastra bijuteriile sau alte minunatii. Va invit pe site-ul ei sa vedeti ce lucruri frumoase creaza http://decoupagebeauty.blogspot.com/.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...