BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, September 29, 2011

Reduceri intre 14 si 25% !!!

In perioada urmatoare vor avea loc o serie de reduceri si promotii, sper eu, interesante.


Incepem cu reduceri la toata gama de lumanari cu aroma de vanilie pentru perioada 30.09 - 08.10.

Le gasiti pe Breslo la http://www.breslo.ro/Shop/Bumelle/Lumanari-vanilie_25869 - daca linkul nu functioneaza, cautati Bumelle, si dupa ce ati intrat in magazin cautati in categorii "Lumanari vanilie".

In magazin lumanarile au pretul intreg, dar voi ajusta eu pretul la expediere. Astfel, lumanarile inima, hexagon si felinar vor costa 12 lei in loc de 14 lei, tortul va fi 10 lei in loc de 12 lei, iar formele de 8 lei vor fi doar 6 lei.

Nu uitati va rog ca pentru a va putea trimite coletul prin Posta Romana cu plata ramburs, valoarea acestuia trebuie sa fie de minim 20 de lei. Daca aveti insa posibilitatea de a trimite banii intr-un cont bancar, valoarea acestuia poate fi si mai mica.

Spor la cumparaturi! Voi mai adauga si alte modele.

O saptamana frumoasa!

Wednesday, September 28, 2011

Parfumuri sau fitil pentru lumanari

In cazul in care printre voi sunt si incepatori intr-ale lumanarilor, nu uitati de faptul ca in magazinul meu Breslo vand si parfumuri pentru lumanari, in cantitati diferite, fitil de diferite dimensiuni, baza pentru fitil, etc. S-ar putea sa descoperiti ca preturile sunt mai avantajoase decat in alte magazine.


Spor in continuare!

Sablon dinamic

A trecut cineva care are blog pe platforma blogspot la varianta dinamica a sablonului? (ceva de genul, nu am retinut exact exprimarea)

Mi-a aparut aceasta posibilitate cand m-am logat acum si arata dragut, dar mi-a fost teama sa nu pierd postari sau din widgeturile blogului. Daca aveti mai multe informatii, ati incercat, etc, as avea nevoie de un feedback :)

Monday, September 26, 2011

Bostanel buburuza

Toamna este, cel putin calendaristic, aici, prin urmare si noul meu model de bostanel buburuza :)

O toamna calduroasa va doresc!




Thursday, September 22, 2011

Vaicareala

In ultimul timp am atatea pe cap incat parca nu mai reusesc sa fac nimic cand trebuie sau sa simt o finalitate in ceea ce fac. Nu degeaba se spune ca daca alergi dupa mai multi iepuri nu prinzi niciunul. Dar cateodata nu ai ce sa faci sau alteori o cauti cu lumanarea.


Ce fac eu in ultimul timp? Nu lumanari. Pentru alea am muncit pana acum o luna si am un stoc de peste o suta, la care insa nu reusesc sa le fac poze. Ma chinui insa cu cautarea unui job nou, ceea ce e greu in ziua de azi, ma chinui sa imi imbunatatesc cunostintele de limba germana, ceea ce iar e greu dupa 9 ore de stat la serviciu, ma chinui cu dezvoltarea retelei de cumparatori pentru hainutele din "Garderoba de Poveste" si imi mai chinui creierii cu cautarea a noi metode de promovare a ambelor bloguri. Bineinteles ca pe langa asta mai sunt tot felul de nimicuri contabile si trebuie sa mai gasesc timp si pentru a ma relaxa si petrece timp de calitate cu prietenul meu.

Sunt sigura ca nu vorbesc chineza si multe dintre voi aveti o gramada de chestii pe cap, doar ca sunt putin obosita si simteam nevoia sa ma plang :)

Si probabil in acelasi timp sa ma si scuz ca am fost atat de ametita incat am uitat sa scriu pe blog despre un concurs pe care l-am sponsorizat pe blogul Clarei http://clarra.wordpress.com/2011/09/06/concursul-nr-3-castiga-cu-bumelle/ . Imi pare rau ca nu v-am dat si voua sansa sa castigati aceasta lumanare. Dar promit sa imi pun cap la cap strategia de toamna/iarna si sa fac un concurs chiar la mine pe blog.

Si mai promit sa vin cu forme noi. Am un bostanel nou si dragut care asteapta in frigider sa fie imbracat in silicon. Trebuie sa imi fac timp saptamana asta pentru el.

Va pup si o saptamana frumoasa!

Tuesday, September 6, 2011

Exotica nuca de cocos





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...