BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, October 27, 2011

Si mai multe reduceri !!!


Brrrrr, vara a trecut din pacate. Dar ne putem aminti de ea in atmosfera romantica a unei lumanari cu arome florale sau dulci de vanilie.

De aceea puteti gasi in magazinul meu Breslo reduceri la toata gama de trandafir, liliac sau vanilie.
Luati-l in brate pe cel drag si visati!

Sunday, October 23, 2011

New design



Wednesday, October 19, 2011

Halloween gift

Petrecerea de Halloween e aproape, asa ca m-am gandit sa pregatesc niste cadouri grozave pentru decor: o lumanare sangeranda si un bostanel :)

Pentru cadourile de mai jos am folosit aroma de fructe de padure pentru lumanarile sangerande si lamaie, cafea sau vanilie pentru bostanei. Insa ele pot fi facute in orice alta combinatie.

Va plac?




Friday, October 14, 2011

Inca 4 zile cu reduceri! Noi modele in magazin!

Mai sunt 4 zile cu reduceri si azi am postat in magazinul Breslo cateva noi modele de lumanari cu aroma de liliac si trandafir.

Un weekend frumos va doresc!




Tuesday, October 11, 2011

Reduceri la lumanarile cu aroma de trandafir si liliac!!!



Dupa gama de vanilie, urmeaza reduceri la toata gama de lumanari cu aroma de trandafir, cat si la cele cu aroma de liliac pentru perioada 11.10 - 18.10.

Le gasiti pe Breslo - cautati in categorii "Lumanari trandafir" sau "Lumanari liliac".

In magazin lumanarile au pretul intreg, dar voi ajusta eu pretul la expediere. Astfel, lumanarile inima, hexagon si felinar vor costa 12 lei in loc de 14 lei, iar tortul va fi 10 lei in loc de 12 lei.

Nu uitati va rog ca pentru a va putea trimite coletul prin Posta Romana cu plata ramburs, valoarea acestuia trebuie sa fie de minim 20 de lei. Daca aveti insa posibilitatea de a trimite banii intr-un cont bancar, valoarea acestuia poate fi si mai mica.

Spor la cumparaturi si o saptamana frumoasa!

Saturday, October 8, 2011

Ultima zi de reduceri!

Va invit sa profitati de ultima zi de reduceri la gama de lumanari de vanilie! http://www.breslo.ro/Shop/Bumelle/Lumanari-vanilie_25869

Thursday, October 6, 2011

Mai sunt 3 zile de reduceri!!!

Nu ratati ocazia si intrati pe http://www.breslo.ro/Shop/Bumelle/Lumanari-vanilie_25869 pentru a beneficia de ultimele 3 zile de reduceri la gama de vanilie!


O zi frumoasa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...