BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Monday, April 2, 2012

Giveaway 75 Followers - Atmosfera pascala

Asa cum am promis, revin cu micul meu giveaway pentru atingerea pragului de 75 de Followers. Multumesc celor care ma urmaresc si care poate au fost inspirati de creatiile mele si sper sa va placa giveaway-ul meu.

Giveaway-ul cuprinde o lumanare handmade parfumata "Iepurila" - aroma trandafir, 2 lumanari handmade parfumate "Ou" - aroma scortisoara si aroma menta si eucalipt si o carte pentru zilele relaxante din vacanta de Paste - Marian Keyes - "E cineva acolo?".

Pentru a participa trebuie sa completati formularul de mai jos. Doar intrarile de acolo vor fi contorizate, nu si cele din comentarii.
Singura parte obligatorie este sa urmariti acest blog prin GFC (Google Friend Connect). Daca mai completati si alte campuri, veti avea intrari extra, dupa cum scrie in formular.
Castigatorul va fi ales prin Random.org.
Voi anunta castigatorul printr-un post pe acest blog si tinand cont de timpul scurt, va avea 48 de ore sa imi raspunda, altfel voi alege un alt castigator tot prin random.org.

Giveaway-ul este doar pentru Romania si tine pana pe 8 aprilie (Rafflecopter tine si evidenta orelor de desfasurare).

Succes tuturor!














a Rafflecopter giveaway

5 comments:

Sibel said...

Lumanarile Iepurila sunt atat de sweet...my fav<3

Mihaela said...

Ma bucur ca iti place Iepurila :) Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp anul acesta, pentru ca dorisem sa am un domn si o doamna Iepurila. Poate la anul.

Sibel said...

Macar ai avut timp sa faci iepurasii(copiii Iepurila);))...care sunt mai multi in general:))...So good luck with Mr&Mrs Bunny! :D

Mihaela said...

Corect :)) Si foarte amuzant. :) Multumesc.

Beauty and others said...

lumanarile Iepurile sunt foarte frumoase :X

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...