BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, February 23, 2012

Targ de martisor in Hello Shopping Park Bacau

In perioada 24 februarie - 1 martie gasiti lumanarile Bumelle la Targul de martisor din Galeria Real din Bacau. Am pregatit multe prajiturele, broscute, briose si ursuleti, lumanari perfecte pentru martisor.

Va astept!


Saturday, February 18, 2012

Reduceri la parfumuri pentru lumanari!

===> Oferta s-a prelungit pana pe 15 martie inclusiv!


OFERTA!!!


Pana pe 20 februarie inclusiv - oferta pentru parfumuri:
- parfumurile de vanilie, liliac si trandafir la 150 ml au o reducere de 21% - de la 57 lei la 45 lei
- parfumurile de vanilie, liliac si trandafir la 500 ml au o reducere de 40% - de la 210 lei la 126 lei

O zi frumoasa!

Sunday, February 5, 2012

Promotii si concursuri pentru tine! Tips&Tricks for you!

In cazul in care sunteti genul care cauta sau care organizeaza promotii si concursuri pe bloguri, s-ar putea sa va intereseze noul blog pe care l-am facut: Tips & Tricks for you!


A aparut dintr-o necesitate pe care am avut-o la un moment dat si sper sa va placa.

Prin urmare, dragi bloggeri, va invit sa ma contactati acolo daca aveti o promotie sau un concurs pe blog si doriti sa o postez, iar dragi cititori, va invit sa vizitati site-ul pentru a va desfata cu toate bunatatile de acolo!

Pe curand!

Thursday, February 2, 2012

Inca un site si o firma la vanzare!

Postarea anterioara nu este din pacate singurul exemplu in care visele mele au luat-o inaintea unei strategii bine puse la punct. Inainte de lumanari si de altele am vrut sa imi fac o firma de curatenie. Am deschis insa firma si creat site-ul inainte de a fi sigura ca afacerea va si merge.


Prin urmare, daca stiti pe cineva care este interesat sau are deja o astfel de afacere, va rog sa dati sfoara in tara ca am atat firma cu acest profil, cat si un site http://dev.netshot.ro/bum/ . Nu este obligatoriu sa fie cumparate la pachet, depinde ce va intereseaza. Site-ul este doar construit, eu urma sa denumesc categoriile, lucru pe care il veti face si dumneavoastra. Ulterior va trebui, ca pentru orice site, sa va cumparati domeniu si sa gazduiti site-ul pe un server la alegere.

Adresa de contact: bumelle.office@gmail.com .

Vindem site!

In perioada in care nu se adunasera asa de multe in viata fiecareia, eu si cu Adriana am gandit un proiect comun de care nu am mai avut insa timp sa ne ocupam.


Acest site http://dev.netshot.ro/qlife/ se dorea o cafenea in care sa ne adunam cu prietenii si sa discutam ce am mai facut, ce mai e de vazut, de citit, de vizitat si in general tot ceea ce tine de timpul liber si mentinerea unei calitati a vietii noastre.

Pentru ca site-ul sta deja de prea multa vreme si e pacat de munca creatorilor si de banii nostri, vrem sa gasim pe cineva care doreste sa dezvolte un proiect pe acest template si cu aceasta structura si sa il vindem. La cumparare se vor primi toate fisierele aferente. Asa cum stiti si de la un blog, practic titlul si denumirile paginilor pot fi oricand modificate.

Stim cu totii ca este destul de scump sa iti faci un site in ziua de azi, asa ca speram sa gasim o solutie avantajoasa pentru toate partile.

Daca sunteti interesati si doriti sa discutam un pret, ma puteti contacta la bumelle.office@gmail.com .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...