BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Sunday, April 8, 2012

Castigator Giveaway Paste

A venit momentul sa anunt castigatorul giveaway-ului de Paste. Din pacate din 61 de intrari, doar 33 au fost valide.


Si castigatorul este:

19 Nicoleta Alexandra http://beauty-and-others.blogspot.com/2012/04/giveaway-75-followers-atmosfera-pascala.html Scrieti despre giveaway pe blogul vostru 04/07/2012 at 07:25 AM 
18 Nicoleta Alexandra beauty_and_others Urmariti blogul via GFC 04/07/2012 at 07:20 AM 
17 Cristina I Cristina Iorgulescu Urmariti blogul via GFC 04/04/2012 at 04:45 PM 

Felicitari! Astept sa ma contactezi in 48 ore de la aceasta postare!
Paste Fericit celor de religie catolica si La Multi Ani floricelelor! :)

Monday, April 2, 2012

Giveaway 75 Followers - Atmosfera pascala

Asa cum am promis, revin cu micul meu giveaway pentru atingerea pragului de 75 de Followers. Multumesc celor care ma urmaresc si care poate au fost inspirati de creatiile mele si sper sa va placa giveaway-ul meu.

Giveaway-ul cuprinde o lumanare handmade parfumata "Iepurila" - aroma trandafir, 2 lumanari handmade parfumate "Ou" - aroma scortisoara si aroma menta si eucalipt si o carte pentru zilele relaxante din vacanta de Paste - Marian Keyes - "E cineva acolo?".

Pentru a participa trebuie sa completati formularul de mai jos. Doar intrarile de acolo vor fi contorizate, nu si cele din comentarii.
Singura parte obligatorie este sa urmariti acest blog prin GFC (Google Friend Connect). Daca mai completati si alte campuri, veti avea intrari extra, dupa cum scrie in formular.
Castigatorul va fi ales prin Random.org.
Voi anunta castigatorul printr-un post pe acest blog si tinand cont de timpul scurt, va avea 48 de ore sa imi raspunda, altfel voi alege un alt castigator tot prin random.org.

Giveaway-ul este doar pentru Romania si tine pana pe 8 aprilie (Rafflecopter tine si evidenta orelor de desfasurare).

Succes tuturor!














a Rafflecopter giveaway

Sunday, April 1, 2012

Lumanare handmade pascala - Ou

Stiu ca am facut o promisiune legata de un giveaway si imi pare rau ca revin atat de tarziu cu o postare. A fost insa o saptamana foarte obositoare, in care am facut lumanari in fiecare zi dupa serviciu, ca sa am un stoc mare si divers pentru targul de saptamana viitoare. Sper ca cele peste 100 de lumanari in culori superbe si cu peste 10 parfumuri diferite sa fie pe placul vizitatorilor de la targul din Bacau.

Am decis sa postez totusi giveaway-ul abia maine. Azi vreau sa va mai prezint o lumanare potrivita atmosferei pascale: un ou. E o lumanare simpla, pe care probabil multi o aveti in casa in zilele de Paste.

Va multumesc si ne vedem maine!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...