BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Tuesday, December 7, 2010

Christmas Tree


Reusesc cu greu sa mai tin pasul cu pozele. E mereu intunecat afara, in weekend alerg cu diverse, astfel incat munca mea e deja inaintea celor afisate aici sau in magazinul virtual de pe Breslo.
In seara asta m-am gandit sa va prezint bradutul meu impodobit, pe care l-am avut gata pentru targul din weekend, la care insa, datorita conditiilor meteo, nu prea am mai participat - am fost doar sambata in prima parte a zilei.
Lumanarile prezentate in postarea anterioara deja nu prea mai sunt - au plecat catre o ceainarie draga mie, unde vor fi vandute in cadrul unui targ cu scop caritabil. Prin urmare stocul meu este in continua schimbare, insa daca va inspira un anumit model, voi incerca sa il reproduc.
Trebuie sa mai fac o precizare: eu fac lumanarile una cate una, chiar daca sunt acelasi model, ceea ce inseamna ca nu e foarte usor sa nimeresc exact aceeasi nuanta. Sper ca un ton sau doua in plus sau in minus nu vor strica imaginea generala.
O saptamana usoara in continuare!

4 comments:

Anca said...

Cat de draguta e lumanarea asta! Niste minunatii, mai ales ca le faci una cate una, deci fiecare are povestea ei...

Bumelle said...

Multumesc :) Da, fiecare are povestea ei si uneori nu sunt 100% sigura cum iese in final. Dar asta este frumusetea lucrurilor handmade cred eu.

decupaj said...

pomisorul acesta este lumanare? sincer nici nu mi-am dat seama, este asa de frumos.ce conteaza daca au culori diferite acesta este si farmecul lucrului handmade ,fiecare obiect este unicat.
felicitari

Bumelle said...

multu :) da, este lumanare. l-am facut cu aroma de pin, dar il recomand mai mult cu rol decorativ. fiind atat de sculptat, pentru un aspect cat mai real, crengutele cad pe masura ce arde. si atunci ii piere tot farmecul. il recomand ca un bradut mai mic asezat in preajma celui mare de sarbatori :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...