BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

*****

*

*****

Thursday, September 22, 2011

Vaicareala

In ultimul timp am atatea pe cap incat parca nu mai reusesc sa fac nimic cand trebuie sau sa simt o finalitate in ceea ce fac. Nu degeaba se spune ca daca alergi dupa mai multi iepuri nu prinzi niciunul. Dar cateodata nu ai ce sa faci sau alteori o cauti cu lumanarea.


Ce fac eu in ultimul timp? Nu lumanari. Pentru alea am muncit pana acum o luna si am un stoc de peste o suta, la care insa nu reusesc sa le fac poze. Ma chinui insa cu cautarea unui job nou, ceea ce e greu in ziua de azi, ma chinui sa imi imbunatatesc cunostintele de limba germana, ceea ce iar e greu dupa 9 ore de stat la serviciu, ma chinui cu dezvoltarea retelei de cumparatori pentru hainutele din "Garderoba de Poveste" si imi mai chinui creierii cu cautarea a noi metode de promovare a ambelor bloguri. Bineinteles ca pe langa asta mai sunt tot felul de nimicuri contabile si trebuie sa mai gasesc timp si pentru a ma relaxa si petrece timp de calitate cu prietenul meu.

Sunt sigura ca nu vorbesc chineza si multe dintre voi aveti o gramada de chestii pe cap, doar ca sunt putin obosita si simteam nevoia sa ma plang :)

Si probabil in acelasi timp sa ma si scuz ca am fost atat de ametita incat am uitat sa scriu pe blog despre un concurs pe care l-am sponsorizat pe blogul Clarei http://clarra.wordpress.com/2011/09/06/concursul-nr-3-castiga-cu-bumelle/ . Imi pare rau ca nu v-am dat si voua sansa sa castigati aceasta lumanare. Dar promit sa imi pun cap la cap strategia de toamna/iarna si sa fac un concurs chiar la mine pe blog.

Si mai promit sa vin cu forme noi. Am un bostanel nou si dragut care asteapta in frigider sa fie imbracat in silicon. Trebuie sa imi fac timp saptamana asta pentru el.

Va pup si o saptamana frumoasa!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...